Countdown

sreda, 23. april 2008

Če si nekaj

močno želiš...

Je ponavadi vsen, ker sekunda traja eno sekundo in tega se ne da tako zlepa spremeniti. Torej, jutri je četrtek in ne vikend, pa če prav si ga zelo želim(o) in tudi zaslužim(o). Zakaj? Zarad kač in visoke trave...

Včeraj, nevede, da ne gremo na pico, ob 20.00 - 30min izpred našega bloka v BR. Postavljat sceno, odr(e), lučke, ozvočenje in svašta. Delali so večinoma glavni akteriji Greasa, jaz, Bibič in Gapo. Zakaj nimamo scenskih delovcev se vprašate? Ker jih mamo, vendar nam je bilo dovolj že to, da smo morali delati do 00.01. Sej ne da so nesposobni, sam leni pa so...

Danes. Tempo ubitačn. To kar smo ponavadi izpeljali v enem tednu, nam ja danes uspelo v 17 urah. Še pri tazadenem komadu; We go..., nam je Bobnar - Poljšak pripravil posebno presenečenje. Touku je na moč. Čeprav je bila publika bolj ali manj slaba, kaj več od šolarčkov ni bilo za pričakovati. Pa čeprav je Vid itak znam fsepofsod. Ocena; je ni, ker 100jko ni prišel gledat. Škoda

RIBA - če te bolni pojejte ribo, pomočeno v jajce, pečeno na steklokeramičniplošči... POMAGA!

Ok???

17 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Poljšak je car..pa še kej več :)

(Cyman..tle maš namig :D)

Anonimni pravi ...

ka si pa ti druga ko šolarčk

Anonimni pravi ...

"Čeprav je bila publika bolj ali manj slaba, kaj več od šolarčkov ni bilo za pričakovati."

Tle mam js eno kritiko. Eni smo se trudl na vso moč s ploskanjem, kričanjem in ne vem s čim še vse da bi vam pokazal da uživamo. Učitli so pelal gledal muzikel 6., 7. razrede, ki so spraševal ostale kaj sploh je muzikel, kaj šele Briljantina. Če kdo ni opazu, v prvi polovici dvorane so sedel učenci od 4. - 6. razreda, tak da od teh se res ne more pričakovat da bojo ne vem kak navdušeni pa vse. Ostali smo ploskal kuk se je dal. Tak da me je ta izjava kr mal negativno presenetla.

Drgač pa, kot že tukrat slišamo: go grease lightnin'!

Patricija

Sara pravi ...

Ne nas vse metat v isto kanto, Drax. Tak ko je Patricija povedla ...

Tjaša pravi ...

Ok, Patricije ne poznam, se pa definitvno strinjam.
Mi se res nismo drli, ker smo že prej na avtobusu poslušali ukaze, kot so: "Gremo na kulturno prireditev, zato se od vas pričakuje, da se boste kulturno obnašali, gledali V TIŠINI, ne boste klepetali in kričali..."
Se mi pa zdi brezveze met spet nevemkuk razgovorov z vsemi možnimi socialnimi delavkami zato, da bo odziv "šolarčkov" zadovoljiv.
Če vam je pa izpod časti za "šolarčke" nastopat, pa nevem zakaj sploh ste.

Vid. pravi ...

ej sorry, če vas je drax mogoč "v isti koš vrgu"... sam vrjamte da je ebdn filing, če se gor matraš, igraš pa skor dušo spustiš in ne vidiš nit nasmeha (do tam kuk pač lahk vidiš - prvih 5 vrst recimo), če razn ob koncu (nekaterih) scen nihče ne ploska, če je vse skup sam nek hladn tuš... mogoč ste se matral pa ne vem kaj vse ampak na odru se ni nč slišal.
Jst sm pred sabo vidu sam ene par otročičkov, ki jim noge niso segale do tal na stolih in slišu ploskanje na koncu vsake scene - to je to in ni prijetno.. vrjemte ;)

MajaW pravi ...

Tak ko so že prej povedale: Tisti mali niti niso vedl ka grejo gledat. Še baje bi mogl 9. razredi sedet na balkonu - v tem primeru bi se slišal pa še manj, kot se sploh je. Zdej smo se pa nekateri iz teh 9. razredov dobesedno zrinl naprej, da smo čimveč vidl, ostali iz nižjih razredov so mogl it pa na balkon :)
Sigurno je biu pa čis drug filing ko pa na premieri :)

Lenart Senica pravi ...

Tole leti na vse.

Ko se boste začeli zavedati, zakaj igralec igra in zakaj gledalec gleda, boste napravili korak naprej.

Prijetno cepetanje/komentiranje na mestu vam želim.

Edini in samo en.

Drax pravi ...

1. Strinjam se, da je blo sploh brez veze da so tamali šli gledat

2. JA res bi po navodilih k sva jih "varnostnika ;D" dobila, mogl uzgori sedet višji rezredi, tamali pa spodi, kar je tud blo hecno

3. Ni glupo nastopat šolarčkom ampak publiki brez odziva, o tem je že Vido vse povedu...

Tjaša pravi ...

Hja, mene je moja mlajša sestra spraševala če je Briljantina lutkovna predstava al kaj. :) Kak nej pol ona kriči od navdušenja? :)
Verjamem, da ni fino... Mogli bi nam sedeže spredi rezervirat pa bi blo bolš. :D
Pa mi se nismo glih matral, če bi se, bi se zihr slišal do odra, ampak zravn naših učitlc je to sila neprijetno in tvegano.

Pa čeprav uni, nwm iz 6., niso bli glasni pa niso deloval navdušeno, so se pol vsi navdušeno menli o tem, kak je blo supr in kak ste kul. Očitno majo vsi take učitlce k mi. :) Pa itak 11 letniki svoje navdušenje izražajo na drug način, ne s kričanjem in navdušenim ploskanjem. Raj drug drugmu pokažejo, da ste jim všeč, kot pa vam. ;)

barbara pravi ...

js sm u deseti(al pa še mal naprej) vrsti vse dobr slišla..fajn je blo..vsaka vam čast..za une tamale bote pa čez par let še enkrat odigral:P

Sara pravi ...

verjamem vid, vem o čem govoriš. ampak nej še enkrat povem, da ste bli fenomenalni, da se vidi kok ste se trudl, jerončič je kr cvel, ko je celo uro glasbe govoro o briljantini. in on ne "cvete" glih pogosto - vsaj na naši šoli ne. ;)

tjaša vas bo šla v krško tretjič gledat (pa ne edina), tko da vam je to živ dokaz, da ste nardil neki odličnega. kapo dol!

p.s.: js sm v zadnji vrsti sedela.:) na žalost

Drax pravi ...

Verjamem da so zajebane učitlce. Ena je eno tamalo (ponesreč gor al pa dol) užgala...

Ja pridte v KK :D

Vid. pravi ...

pizda, lenć je preveč pametn zame...

Lenart Senica pravi ...

Vid, ne sam zate.

Drax pravi ...

Lenć pozna samo enega človeka, ki je pametnejši od njega...

Nasty pravi ...

Ej res ste bli ful supr!
Vrjamem kak ste se počutl,ampak tamali zmeri use zasirjejo :S
Ka češ...pomoje sploh niso vedl zka se gre.
No uglaunem važn je da ste bli 8 pa 9 razredom zakon.(men ste bli tko ql da bi vas še 100x gledla ;)

Mejte se :D