Countdown

nedelja, 19. avgust 2007

The Day

Ja to je bil dan, ko naju je šefica (pe ne Sandro), 'premaknila' iz rampe na komunalo. Čeprav verjetno ne boste mogli verjeti zakaj naju je prestavila, ampak vseeno.

Z Lenartom sva delala (veliko) preveč na rampi, nobenih problemov, nobenih pritožb; ženske, ki pa jih je bilo med drugim tudi preveč, so (ne)delale v komunali. Nekaterim se ni dalo, nekatere so raje sedele in so zato morale druge delati več... Tako so se ženske začele pritoževati druga nad drugo... Saj veste kako to gre.

Ker so bile posledično tudi manj efektivne (zaradi tega smo bili kasneje domov poslani MI), se je šefica odločila, da naji z Lenartom premakne v komunalo, (dan po tem ko je na morje prišel Cidra) saj je vedela, da bomo mi 'lahko' opravljali takšna dela, kij ženske (pač) ne morejo (kanalizacija, čiščenje bazena,...). Nisva se pritoževala, saj je bilo po Cidrinih besedah tam delati super, saj si imel družbo, pa še delovni čas je bil od 6 - 13 in nekdo je moral zvečer v smeti (u smeče), kar pa tudi ni bilo tako negravžno/smrdljivo... v primerjavi drugimi deli je bilo to pravi počitek

Tako sva začela delati v komunali in še mislila si nisva, kakšno delo moraš tam opravljati in še posebej s kakšnim orodjem..

Se nadaljuje...

Ni komentarjev: