Countdown

torek, 18. marec 2008

Praktično

preveč je praktikantov...

Ker verjamem, da pomen te besede praktično vsi poznate, se ne bom spoščal v razlagenje le-te, ampak bom raje pojasnil situacijo, ki je nastala na naši šoli. Pouk je do nedavnega potekal normalno, v razredu mi, prof., tabla, stoli, ... Zadnji mesec pa se na šoli pojavlja vse manj znanih obrazov, ki se po hodnikih sprehajajo v spremstvu profesorjev. In potem sedijo v razredu, opazujejo kako poteka pouk, so tiho, bla bla bla. Potem ko imajo nastop, nam dijakom je zabičano, da sodeljuemo pri uri, ne težimo, skatka, da se obnašamo kot anglečki, pa šele izvemo, kakšni so. In do sedaj je bilo že vsega.

Nekateri so sramežljivi, takim najraje pomagamo, jih spodbijamo, drugi so dobri/normalni, sodelujemo, malo nagajamo ampak ravno prav, najhujši pa so tisti, ki mislijo, da so že profesorji in da poučiuejo že najmanj 10 let. In kr težijo, hočejo da delamo, da pišemo, in jasno, da potem mi ne sodelujemo, ne damo mira, sprašujemo kr neki, skratka, takim pokažemo, kako v resnici poteka pouk.

Padla je tudi ideja, da bi jih krstili, tako kot fazane, primerno njihovim letom. PA je ta ideja kmalu padla v vodo. Pa kdaj drugič...

Frrrrrrrrr!

Praaaktik!

5 komentarjev:

Nik pravi ...

Mislim, da veš katero osebo imaš v mislih :D

Pač, kaj češ. Zato pa so na praksi...

Drax pravi ...

Hehe
No ja mogoče tudi ta oseba, ampak on ni smoatan. On je fajn ;D

Anonimni pravi ...

Dejmo jih, deeejmo jih! :D

Bosanska vevrca je najboljši. :)

Drax pravi ...

Hehe res je faca ja.
Ampak vseno malo pazi na besede... ;D

Nik pravi ...

Neee, nisem jaz mislil njega, on je car :D Isto kot ti, sigurno :D