Countdown

četrtek, 27. november 2008

Šuhi tukaj

šuhi tam...

Hipoteza: V ponedeljek sva z sošolcem Miličem presenečena ugotovila, da nama je nekdo uzel/odtujil/spizdil športne copate.

Terensko delo: (ponedeljek) In tako sva začela z terenskim delom in opazovanjem okolice. Najprej sva pregledala kraj zločina, ki sva ga po zgledu forenzičnih detektivov CSI analizirala in iskala zločinčevo DNA, morebitni prstni odtis ali pa kakšen las, ki bi nama lahko s pomočjo primerjalne tehnike pomagal idenficirati zločninca. In le-tega sva tudi našla. Potem sva želela, kot se to spodobi, o tem zločinu obvestiti novega vrhovnega šefa Gimnazije. Pa ga ni bilo. Naključno pa sva naletela na osebo A, ki zaradi osebnih razlogpv želi ostati neimenovana. Po zaslišanju sva lahko število osumljencev omejila na 5, saj jih je le toliko ustrezalo natančnemu opisu osebe A.

(torek) Ko sva naslednji dan prišla v šolo, je kolega Milič s svojimi prepričevalskimi metodami "sesu" obtoženca 1, ki nama je potem, skesan, vrnil šuhe.

Razprava: Šuhov ni več varno puščati na postrešju, saj so postali lahek plen priložnostnih zmikavtov. Sicer pa je bila bojda pred kratkim, s strani vrhovnega šefa, izdana okrožnica, ki takšno početje celo prepoveduje. Škoda.

Viri: Internet

Ugani kdo je obtoženec 1.

Peace!!!

2 komentarja:

Lenart Senica pravi ...

Borat Küzmich?

Drax pravi ...

Njegov brat v 2 kolenu