Countdown

sobota, 20. december 2008

Teden

in pol...

Evo. Božič in novo leto se bližata. Kako lahko to rečemo čeprav ni snega? Ker (prof.) Kuzmin spet skače gor in dol po telovadnici, se dere na mikrofon in nas nasploh zabava s svojimi plesnimi triki.

Torej v ponedeljek smo začel plesat. Kot vedno; nekakšen disko fox, angleški valček in nek WB bluz al neki. Začuda letos nismo imeli slavnega (ugani kdo) dance-a. Ubistvu je blo to tud vse kar se je zgodilo v ponedeljek. No pa Miliča ni blo v šolo. Pogrešal smo ga.

Torek spet plesne, samo da smo k našemu čudovitemu venčku dodali še škotsko koračnico in kavbojsko polko. Ki smo jo kmalu transformirali v našo slovensko polko. Golica vedno pali.

Sreda in četrtek. Nč. Razen učenja filozofije. Ampak še tega ni blo velik.

No v petek je bil pa dan malo daljši. Najprej smo pisal geo. Pol še filo. Pol smo med malico okupirali Vikija; zakaj boste še videli. Pri slo smo poslušal skoraj eno uro dolg esej. Pri matemetiki s pomočjo popolne indukcije dokazali, da tisti(ženska) ki med poukom bere revijo potem nima pojma. Pri Nemščini pa nisem več sledil. Zvečer smo imeli s klubom zaključno prireditev ob koncu leta. Blo je fino, pa še dvorana je bla polna. Vn smo šli v Teak-a, ker pa se kmalu nobenmu ni več dal nč, smo šli na kebab, kjer nas je neznanec počastiv s kebabom(vseh 10 k nas je blo not :O).

Od novega leta nisem več Starejši mladinec ampak Član. :D

Peace!!!

Ni komentarjev: