Countdown

nedelja, 13. januar 2008

Prepovedane teme

ne obstajajo. Pravi strai rek :D

Preprosto ne obstajajo. Jih ni, ni jih bilo in če bo vse posreči jih tudi ne bo. Ok, se bile. Z njimi so včasih strašili otroke, ki so... Ja pa kaj še. NI JIH. Ok, mal jih je blo. Ampak ustvaril jih je človek tako kot veliko stvari zato, ker je imel že v preteklosti preveč časa in je neko hotel malo munipultati z ljudmi. Sociopad. In jim je postavil pravila, ki so jih kasneje dopolnjevali, spreminjali, počeli z njimi grozne stvari, dokler niso bila polpolna. In se jih je folk držal. KAO. Zato da jih niso ubil seveda. Ampak še vedno njihov cilj ni bil dosežen. Še vedno so se ljudje pogovarjali/mislili/ubadali/bilokajže o njih/z njimi. In tako je bil namen pravil neuresničen.

Ampak kar postavitelj pravil ne ve, me ne more ubit. Zato so pač ljudje, od takrat naprej, govorili malo bolj potiho. Sej so se v slavni Franciji spomnili, oz se je Ludvik spomnil postavit Versay (;D) in so mel prisluškovalne naprave po vseh hodnikih, celo kamere bojda in so potem delil opomine, če je kdo kej reku. Matr so bli včasih pametni. Ampak ni pomagal NČ

Kaj bi lahko bile prepovedane teme. In kako bi jih lahko kršili. Mogoče tako, da bi se pogovarjal o tem, kako je postavlajlec pravil nevemkaj blabla... To bi lahko bilo to. Ampak ker jih ni, jih pač ne moremo kršiti. Tako da jih lahko nekršimo še naprej.

Dost imate za danes. In za jutri. Sam jutri je že ponedeljek tako da verejtno nimate dost. Eh bo že...

Konkurenca...

Vazz!!!

P.s.: Haha, nč ne piše

Ni komentarjev: