Countdown

sobota, 23. junij 2007

NMS

Ni (dosegla) Minimalnih Standardov

Ja pa kaj še!!!!!

No More School

Končno smo dočakali, kar smo čakali od začetka taga leta, NMS. Nekateri prvič, nekateri drugič, nekateri, ga sploh nismo. Naš odlični razred 2.b, je edini na Gimnaziji Brežiče dosegel 100% uspeh. Da bi nadoknadili zamujeno, smo se (ja vikam se, pa kaj) danes v odpravili na NMS. Prišla je Colonija, ki ja hotela narediit fešto (njihove pesmi zgedajo približno tako (tuc tuc tuc turu tuc tuc tuc tata tuc tuc tuc tere tuc tuc tuc jaaaaaaaaaaaaaa sam ti naaaaaaaaaaajbolje od svegaaaaaaaaaaaa tuc tuc tuc turu tuc tuc tuc tata tuc tuc tuc tere tuc tuc tuc....)), recimo da ji je ratal, sam k so prehitro šli. Pa je šlo vse v .... ja vsi smo šli k Mihatu, kjer smo še mal sedel pa se pogovarjal o krvnih skupinah,... pol je pa fotr prišel in zdej spet tle doma pa morem spat.

Uglavnem; blo je dober, tko da hočem met drugo leto spet NMS.

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

niste glih edini:D

Vid. pravi ...

nms je v okviru brežice moje mesto, tak da kolonija ni bla na nms-ju ampak na bmm-ju :) sicer pa je blo men dokaj bedno... kolonija sux!

Unknown pravi ...

eh =D kolonija je pa ja vredi... drax, ko boš pršu na msn, klikn, d ti povem domač naslov, da boš kartico lahko poslau =D

Drax pravi ...

ja men tudi kolonija ni bla posebi všeč - štanc; pa se da mal plesat.
Dobiš ja...